Ga naar pagina inhoud

4 maart 2024

Jongerenproject Up2you Midden-Drenthe van start

De derde editie van het jongerenproject Up2you Midden-Drenthe is gestart! Up2you daagt jongeren uit om met ideeën te komen waarmee zij hun eigen omgeving kunnen verbeteren. Ze kunnen hiervoor een mooi geldbedrag winnen om het idee uit te voeren. Up2you is een gezamenlijk project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe, de gemeente Midden-Drenthe en onze jongerenwerkers.

 

Up2you Midden-Drenthe geeft jongeren de mogelijkheid om hun eigen dorp leuker en aantrekkelijker te maken met een activiteit, voorziening of project. Meedoen kan door een idee in te sturen via sociale media of mail. Dit kan met behulp van een film, vlog, animatie, app of presentatie. De beste ideeën krijgen een geldbedrag en/of ondersteuning bij het uitvoeren van het plan. De prijzenpot bedraagt bijna €25.000,-. 

Feestelijke bijeenkomst

De inzendingen worden beoordeeld door een projectgroep met afgevaardigden van de drie organisaties, aangevuld met een aantal jongeren. De projectgroep hoopt veel leuke, bijzondere en creatieve aanmeldingen te ontvangen. Inleveren kan tot en met 30 april. Het project wordt afgesloten met een feestelijke bijeenkomst waar de winnaars bekend worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op de website: www.up2youmiddendrenthe.nl.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?