Ga naar pagina inhoud

Jeugd aan zet

Door de coronacrisis worden veel activiteiten gecanceld. Ook voor jongeren. Dat is jammer, maar het Centrum voor Jeugd en Gezin kijkt graag naar wat er wél mogelijk is. Daarom dagen wij alle inwoners en organisaties uit Midden-Drenthe uit om met creatieve ideeën te komen voor coronaproof activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een sportactiviteit, een weerbaarheidstraining, een pubquiz of een muziekworkshop.

Na het succes van de eerste ronde van Jeugd aan Zet heeft de gemeente besloten het project te verlengen en nogmaals een bedrag beschikbaar te stellen. Dus heb je een leuk idee? Neem dan snel contact met ons op!

Aanmelden

Wil jij een coronaproof activiteit organiseren? Meld je dan aan via dit online aanvraagformulier en ontvang een leuk geldbedrag!

We hebben slechts vier regels:

  1. De activiteit wordt dóór jongeren (tot 23 jaar) en vóór jongeren georganiseerd*
  2. De activiteit draagt bij aan (een aantal van) de jeugddoelen uit het jeugdbeleid
  3. De activiteit voldoet aan de corona richtlijnen van de overheid
  4. De activiteit heeft geen commerciële insteek; je mag er dus niet aan verdienen

* Er is één uitzondering waarbij volwassenen een subsidie aanvraag kunnen doen, namelijk als de activiteit bijdraagt aan de mentale weerbaarheid van jongeren.

Meer info of hulp nodig?

Wil je meer informatie? Of twijfel je of jouw activiteit aan de bovenstaande richtlijnen voldoet? Neem dan contact op met Harold Kamps via (06) 25 63 81 93 of [email protected]  of Merel Smit: (06) 11 38 07 02 of [email protected]. Ze denken graag met je mee!