Afb: Webinar: Alle ballen in de lucht. Hoe dan?

11 oktober 2020

Webinar: Alle ballen in de lucht. Hoe dan?

Op donderdag 8 oktober organiseerde het CJG Midden-Drenthe de webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ van de Family Factory. Alle vaders en moeders uit Midden-Drenthe waren van harte welkom om de gratis webinar bij te wonen!

100 dingen tegelijk
Het leven van ouders is vaak hectisch en overvol. Zeker nu we door COVID-19 vaker vanuit huis werken. Tijdens deze webinar kregen ouders tips & trics om het thuis leuk te houden én hun werk te doen, zoner daarbij volledig opgebrand te raken.

Toepasbare stappen
Leonie Labrie van de Family Factory ging een uur lang in op de uitdagingen die ontstaan zijn door de Coronacrisis én hoe je die als ouder te lijf kunt gaan. Op basis van praktische stappen konden deelnemers ervaren hoe ze kunnen afrekenen met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Week van de Opvoeding
Het CJG Midden-Drenthe organiseerde de webinar in het kader van de Week van de Opvoeding (5 t/m 11 oktober). Het thema dit jaar was ‘Staan en opvallen;’ opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Met de webinar ‘Alle ballen in de lucht’ wilde het CJG ouders een steuntje in de rug geven. Want opvoeden is vooral ook genieten, oftewel: ‘Staan en Opvallen!’

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?