Afb: Vlog camera voor winnaar high five actie CJG

11 december 2019

Vlog camera voor winnaar high five actie CJG

BEILEN – In de week van de opvoeding in oktober deelde het Centrum voor Jeugd en gezin een high five uit aan alle kinderen en jongeren in Midden-Drenthe. Voor de jongeren was daar een win-actie aan gekoppeld op Instagram. De twaalf jarige Darnell uit Beilen ging er met de prijs vandoor: een luxe vlogcamera!

Compliment uitdelen
Iedereen vindt het leuk om een compliment te krijgen. Maar een compliment uitdelen kan net zo leuk zijn, want je maakt iemand anders er blij mee. Daarom deelde het CJG in de week van de opvoeding niet alleen high fives uit, maar vroeg de jongeren ook om op hún beurt een compliment te geven aan iemand die veel voor hen betekent. Dit deden ze in de vorm van een win-actie op Instagram. Merel Smit van het CJG: “Het idee was dat de jongeren een post plaatsten met de high five sticker die ze van ons kregen, met daarbij een beschrijving wie ze een high five geven en waarom.”

Winnaar bekend
Het winnende compliment kwam van de twaalf jarige Darnell uit Beilen, gericht aan zijn beste vriend Jurjen: “Ik geef een high five aan Jurjen omdat ik hem vertrouw in alles.” Dinsdag 10 december nam hij zijn prijs, een luxe vlogcamera, in ontvangst. “Ik ben heel blij dat ik gewonnen heb, dat had ik niet verwacht!” Over de win-actie van het CJG zei hij: “Ik vind het een leuke actie. Sommige mensen voelen zich naar en dan helpt een compliment.” Wat hij met de vlogcamera gaat doen mag duidelijk zijn: “Ik wil graag iets met YouTube doen, dus ik ga heel veel video’s maken!”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?