Afb: Schatjes Katjes Watjes 2021

31 maart 2021 om 14:45

Schatjes Katjes Watjes 2021

Samen met andere kinderen spelen klinkt eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken. Je moet durven vragen of je mee mag doen, op je beurt kunnen wachten, tegen je verlies kunnen en het durven zeggen als iets je niet bevalt.

De training
De Schatjes Katjes Watjes* (SKW)training leert kinderen positief om te gaan met anderen, voor zichzelf op te komen en niet weg te lopen voor lastige situaties. Gedurende acht bijeenkomsten van anderhalf uur werken de trainers met een groep van 8-10 kinderen aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Zie de folder voor meer informatie.

Meer info of aanmelden
In het voorjaar start een nieuwe SKW training. De training is elke woensdag van 14.45  - 16.15 uur, in het CJG gebouw aan de Nassaukade 4 in Beilen. Wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan gerust contact op via: [email protected] of bel (0593) 522 262.

Eigen bijdrage
De trainers van deze groepen zijn gecertificeerde groepstrainers. Voor de trainingen geldt een eigen bijdrage van 50 euro. Bij financiële problemen is het altijd mogelijk om te overleggen over de hoogte van de eigen bijdrage.

De genoemde startdatum is onder voorbehoud. Zodra de exacte datum bekend is, vermelden wij dat in de agenda op onze website. De trainingen vinden doorgang bij voldoende deelname; bij te weinig aanmeldingen wordt de startdatum verschoven.

 

Bijlage(n)

flyer-schatjes-katjes-watjes-dig.pdf

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?