Afb: Power Kidzzz

12 mei 2021 om 14:45

Power Kidzzz

Met andere kinderen omgaan -individueel of in een groep- is niet altijd eenvoudig. Vaardigheden die hierbij goed van pas komen zijn: positief contact maken én houden en op een goede manier voor jezelf opkomen: hoe verdedig je jezelf als je wordt gepest?

De training
Er zijn kinderen die in de bovenstaande situatie te heftig reageren. Zij moeten leren om conflicten op een goede manier op te lossen. Andere kinderen moeten juist leren omgaan met het heftige gedrag van anderen. Het kan ook zijn dat een kind weinig zelfvertrouwen heeft. Iedereen heeft zijn eigen reden om aan de training deel te nemen. Bij Power Kidzzz leren kinderen positief om te gaan met anderen, voor zichzelf op te komen en niet weg te lopen voor lastige situaties. Gedurende acht bijeenkomsten van anderhalf uur werken de trainers met een groep van 8-10 kinderen aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Zie de folder voor meer informatie.

Meer info of aanmelden
In het voorjaar van 2021 start een nieuwe Power Kidzzz training. De trainingen zijn op woensdagmiddag van 14.45 - 16.15 uur. Wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan gerust contact op via: [email protected] of bel (0593) 522 262.

De training is elke woensdag van 14.45 - 16.15 uur.

Eigen bijdrage
De trainers van deze groepen zijn gecertificeerde groepstrainers. Voor de trainingen geldt een eigen bijdrage van 50 euro. Bij financiële problemen is het altijd mogelijk om te overleggen over de hoogte van de eigen bijdrage.

De genoemde startdatum is onder voorbehoud. Zodra de exacte datum bekend is, vermelden wij dat in de agenda op onze website. De trainingen vinden doorgang bij voldoende deelname; bij te weinig aanmeldingen wordt de startdatum verschoven.

Bijlage(n)

flyer-power-kidzzz-dig.pdf

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?