Afb: Power Kidzzz

7 oktober 2020 om 14:45

Power Kidzzz

Met andere kinderen omgaan -individueel of in een groep- is niet altijd eenvoudig. Vaardigheden die hierbij goed van pas komen zijn: positief contact maken én houden en op een goede manier voor jezelf opkomen: hoe verdedig je jezelf als je wordt gepest?

De training
Er zijn kinderen die in de bovenstaande situatie te heftig reageren. Zij moeten leren om conflicten op een goede manier op te lossen. Andere kinderen moeten juist leren omgaan met het heftige gedrag van anderen. Het kan ook zijn dat een kind weinig zelfvertrouwen heeft. Iedereen heeft zijn eigen reden om aan de training deel te nemen. Bij Power Kidzzz leren kinderen positief om te gaan met anderen, voor zichzelf op te komen en niet weg te lopen voor lastige situaties. Gedurende acht bijeenkomsten van anderhalf uur werken de trainers met een groep van 8-10 kinderen aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Zie de folder voor meer informatie.

Data en tijd

De Power Kidzzz training is komen te vervallen i.v.m. het coronavirus. De training is voorlopig verschoven naar het najaar van 2020. Ook dit is echter afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Hou voor meer informatie en eventuele nieuwe data de website van het CJG in de gaten.

De training is telkens van 14.45 - 16.15 uur.

Bijlage(n)

flyer-power-kidzzz-dig.pdf

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?